De historie van Grundeken begint in 1938 in Den Haag

Daar zijn we gestart als groothandel in de Pasteurstraat. Omdat het pand in de Pasteurstraat onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden bood zijn we in 1963 verhuisd naar de Jan van der Heijdenstraat. Een paar jaar later werd het pand wederom te klein en schoven we een paar panden op om vervolgens het pand naast ons erbij te trekken. Dat heeft geduurd tot en met november 2010 om vervolgens te verhuizen naar de Minckelersstraat 78, bij ons op dat moment om de hoek.

Ondertussen heeft de derde generatie Grundeken (Walter) zich aangediend en natuurlijk heeft hij de winkel aan de maatstaf van deze tijd aangepast. Wij kunnen dus met recht zeggen dat we 1 van de oudste automaterialengrossiers in Nederland zijn en dus ook 75 jaar ervaring op ons gebied meebrengen.

Ook staan wij bekend als de gezelligste automaterialenzaak van Den Haag en omstreken. Ons team bestaat uit louter specialisten  en hebben alle kennis op hun gebied in huis (zie personeel). Onze levering geschiedt voor 95% aan garagehouders en wij passen onze dagelijkse routes (6x) daarop constant aan.

Met vriendelijke groet,

Team Grundeken