Assortiment

Automaterialen

Grundeken Automaterialen beschikt over een zeer uitgebreid assortiment onderdelen voor elk type auto. Verschillende merken met een variërende prijs zijn terug te vinden in ons magazijn. Van een koppeling tot een sensor.

Klanten kunnen de onderdelen telefonisch of aan onze balie bestellen. Voor garagebedrijven is het tevens mogelijk om de bestelling via onze speciale webshop te plaatsen.

De bestelling wordt dagelijks 5 á 6 keer bezorgd bij het garagebedrijf. De eerste rit vertrekt om 09:00 uur en onze laatste rit vertrekt rond 16:00 uur. Op vrijdag vertrekt onze laatste rit rond 15:00 uur.

Banden

Sinds 2015 is ons assortiment uitgebreid met diverse merken autobanden. De merken die wij op voorraad hebben zijn:

– Landsail
– Bridgestone
– Vredestein

 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vele andere merken. Deze worden de volgende dag geleverd.

Gereedschap

Iedere monteur heeft belang bij goed gereedschap. Vandaar dat wij allerlei soorten gereedschap in ons assortiment hebben opgenomen van merken als Sonic en Kraftwerk. Voor een schroevendraaier en gereedschapskasten tot complete gereedschapsstellingen kunt u ook bij ons terecht.

Olie & vloeistoffen

Olie en vloeistoffen moeten vandaag de dag voldoen aan tal van voorgeschreven specificaties door autofabrikanten. Daarom zijn wij trots op MPM Oil als de hoofdleverancier van deze producten. Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste olie gebruikt voor uw auto, om problemen te voorkomen. Het complete assortiment is bij ons uit voorraad leverbaar in flesjes van 1 liter tot vaten van 205 liter.