Over ons

De historie van Grundeken Automaterialen begint in 1938 in Den Haag. Daar zijn we gestart als groothandel in de Pasteurstraat. Omdat dit pand onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden bood zijn we in 1963 verhuisd naar de Jan van der Heijdenstraat. Een paar jaar later werd het pand wederom te klein en schoven we een paar panden op om vervolgens het pand naast ons erbij te trekken. Dat heeft geduurd tot en met november 2010 om vervolgens te verhuizen naar de Minckelersstraat 78, bij ons op dat moment om de hoek.

Ook het pand aan de Minckelersstraat werd te klein en daarom is besloten om in oktober 2018 Den Haag verlaten te verlaten om een ruimer pand in de Plaspoelpolder in Rijswijk te betrekken. Tegenwoordig zijn wij dus te vinden aan de Koopmansstraat 5e.

Uiteraard heeft Grundeken de winkel aan de maatstaf van deze tijd aangepast. Wij kunnen dus met recht zeggen dat we 1 van de oudste automaterialengrossiers in Nederland zijn en dus ook ruim 80 jaar ervaring op ons gebied meebrengen.

Wij staan bekend als de gezelligste automaterialenzaak van Den Haag en omstreken. Ons team bestaat uit louter specialisten en hebben alle kennis op hun gebied in huis. Onze levering geschiedt voor 95% aan garagehouders en wij passen onze dagelijkse routes daar constant op aan.